Evästeasetukset

Käytämme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttökokemuksen ja henkilökohtaista palvelua. Suostumalla evästeiden käyttöön voimme kehittää entistä parempaa palvelua ja tarjota sinulle kiinnostavaa sisältöä. Sinulla on hallinta evästeasetuksistasi, ja voit muuttaa niitä milloin tahansa. Lue lisää evästeistämme.

Skip to content
Menu
Ammattilaisille Kuluttajille Outlet Koulutukset Potilaan parhaaksi -blogi Meistä Uutiset Meille töihin Yhteystiedot Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste (markkinointirekisteri)

Tämä on Steripolarin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR)
mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 22.5.2018. Viimeisin muutos 26.4.2023.

1RekisterinpitäjäSteripolar Oy Sinimäentie 8 B 02630 Espoo 09-417 606 00 steripolar@steripolar.fi
2Rekisteristä vastaava yhteyshenkilöMikael Neuvonen
mikael.neuvonen@steripolar.fi
040-5925824
3Rekisterin nimiSteripolar Oy:n markkinointirekisteri
4Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitusEU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde ja uusasiakashankinta / suoramarkkinointi).
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteiden ylläpito sekä Steripolarin tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin liittyvä viestintä ja markkinointi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.
5Rekisterin tietosisältöRekisteriin tallennettavia tietoja ovat:
Tunnistetiedot:
• nimi
• asema / titteli
• henkilön puhelinnumero
• sähköpostiosoite

Muut tiedot:
• henkilön työpaikan nimi
• henkilön työpaikan osoite

Lisätiedot:
• asiakassuhteeseen, tilattuihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvät tiedot
Tiedot säilytetään rekisterissä toistaiseksi tai niin kauan, kun henkilö on siinä tehtävässä, jossa häntä kontaktoidaan. Henkilö voi myös halutessaan poistua Steripolar Oy:n markkinointirekisteristä.
6Säännönmukaiset tietolähteetRekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkailta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, näyttely- ja messutapahtumista sekä asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.
7Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelleTietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
8Rekisterin suojauksen periaatteetRekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään pilvipalvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.
Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
9Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamistaJokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.
Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
10Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudetRekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyllä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa sekä vastaanottaa henkilötietonsa jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavissa
olevassa muodossa ja siirrättää henkilötietonsa toiselle rekisterinpitäjälle. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).